madeleinebrandebyse

Om mig

Mitt namn är Madeleine Brandeby Ericsson och jag är 24 år, bor i Ängelholm i Skåne. 

Jag har drivit bloggar genom åren, och driver just nu min senaste som jag satsat på sedan december 2020. Av och till har jag uppdaterat genom åren, men alltid blivit kär i att skriva igen. Därför har det blivit tydligt att min största kärlek i livet är att skriva och motivera andra människor. 

 

 

Min blogg på nouw.com: https://nouw.com/brandebymaddes

 

 

Bloggen innehåller mina tusen tankar, inspiration och motivation för att våga vara sig själv och tips för att satsa på sitt drömliv.

 

Jag ville satsa helhjärtat på att skriva och bestämde mig för att starta igång en egen hemsida. Så här är vi idag, på denna underbara hemsida som kommer att inspirera, peppa och finnas som stöd.

 

 

Syftet är att det ska bli en säker plats att besöka när man känner sig ensam, behöver motivation i livet eller vill bli inspirerad.

Min kunskap

En utbildning som tar upp historia och teori om mode, men även ämnen som marknadsföring och design.
Under utbildningen lärde jag mig strategier för B2B-sälj, marknadsföring och psykologi för att förstå hur människan tänker och gör affärer.
Just nu läser jag Onlinemarknadsföring.

Vi får lära oss SEO/SEM, content marketing, medieplanering, influencer marketing, digital annonsering och mycket mer.

Erfarenheter i livet

Mina kunskaper och erfarenheter kommer från livets händelser, men också de lästa utbildningarna. Med många svåra situationer i livet har jag med tiden lärt mig att hantera stress, problem och att hålla mig positiv. Mina livserfarenheter har hjälpt mig att utvecklas och våga satsa på mer i livet, samtidigt som jag kan klara av ännu mer idag. Detta hjälper mig i framtida situationer, då jag vet hur saker och ting kan hanteras.

free nature

Mina värderingar

Alla är lika värda

Ingen ska bli behandlad annorlunda eller på ett sämre sätt, för att personen är sig själv och står för sina egna värderingar. Förutsatt att personen inte trycker ner andra människor, ska denna få samma förutsättningar.

Ömsesidig respekt

Alla har erfarenheter och lärdomar, så vi får inte döma varandra och tro elaka saker om andra. Glöm inte att alla har något i bagaget.

Teamwork

Jag tror att man kan jobba bra tillsammans och peppa varandra, men också brainstorma. Det är perfekt att komma på idéer tillsammans och utveckla dem. En viktig sak är också att stötta varandra.

Drömmar är viktiga

Har ni en dröm som ni önskar kunde förverkligas?
Jag tror att alla har drömmar, och de är alla värda att satsa på. De är viktiga att tas på allvar och kan bli sanna om man bara vill.

Alla får vara sig själva

Så länge människor inte är elaka eller inte menar att göra någon illa, så är alla fria att vara som de är. Det är viktigt att få uttrycka sig själv och må bra med det.

Jag är emot mobbning

Att lämna någon utanför, är något jag aldrig har förstått. När någon har varit ensam, har jag alltid försökt få med personen. Det är en hemsk känsla som jag inte vill att någon ska uppleva, alla är värda att ha någon vid sin sida.